Moet je Gewichtsverlies Pillen Gebruiken? | Het Werkt

gewichtsverlies-nederland

Je wilt afvallen. Je weet dat als je net dat extra gewicht zou kunnen afnemen, je er beter uit zou zien, je beter zou voelen en een beter zelfbeeld zou hebben. Je hebt dieet na dieet alleen geprobeerd om keer op keer te falen. Je vraagt ??je af of het nemen van een afslankpil je helpt om deze keer met succes een dieet te volgen. Iedereen om je heen vertelt je echter dat pillen voor gewichtsverlies niet het antwoord zijn en dat alles wat je nodig hebt een beetje wilskracht is. “Je moet gewoon vasthouden aan je dieet en stoppen met denken over eten.”

U vindt echter dat dit gemakkelijker gezegd dan gedaan is. Sterker nog, hoe strenger je voeding, hoe meer je beweegt, hoe hongeriger je wordt en uiteindelijk is het die honger waarbij je naar die extra portie aardappelen of die zak chips zoekt en voor je het weet eet je als veel of meer dan ooit tevoren in een poging om die honger te verlichten.

Je bent niet alleen. Er zijn letterlijk duizenden mannen en vrouwen die elk jaar aan een dieet beginnen en erachter komen dat ze binnen enkele dagen of een week of twee stoppen met hun dieet. Gedreven door hun honger om voedsel te eten dat noch gezond voor hen is, noch goed voor hun dieet.

Als je begrijpt wat er gebeurt als we een dieet volgen, kun je beter begrijpen waarom je zoveel moeite hebt om aan een dieet te blijven doen. Denk eerst aan voedsel als brandstof voor je lichaam. Je lichaam is gewend elke dag een bepaalde hoeveelheid brandstof te krijgen. Om af te vallen, moeten er drie dingen gebeuren.

  • Je moet je lichaam een ??kleinere hoeveelheid brandstof geven door minder te eten
  • U moet wijzigingen aanbrengen in het type voedsel dat u eet (overschakelen op brandstof met een lager octaangehalte)
  • Je moet de hoeveelheid die je traint verhogen om calorieën te verbranden (verbrand de brandstof die je sneller consumeert)

Wat je eigenlijk aan het doen bent, is je lichaam door heel veel veranderingen tegelijk te brengen. Hoewel deze veranderingen goed zijn voor je lichaam, zal het je lichaam enige tijd nodig hebben om zich aan te passen aan deze veranderingen. Dit heeft tot gevolg dat uw lichaam meer brandstof nodig heeft om te kunnen werken.

De enige manier om succesvol te kunnen dieet is door die honger te verminderen. Je moet hem op afstand houden totdat je lichaam de tijd heeft om zich aan te passen aan de veranderingen die je aanbrengt. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Dit is waar gewichtsverlies pillen kunnen helpen. Ze zijn ontworpen om uw eetlust te onderdrukken en uw lichaam te helpen zich verzadigd te voelen en minder te eten. Het nemen van een dieetpil voor de eerste paar weken nadat je met een dieet begint, kan je lichaam de kans geven zich aan te passen aan de veranderingen die het ondergaat zonder dat je die veeleisende honger voelt. Hoe tevredener je je voelt, hoe minder waarschijnlijk het is dat je je dieet opgeeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *