Wat Zijn de Aangewezen Lichaamsvetpercentage?

burn-fat

Afgezien van wat we zien in de spiegel, ons lichaam is, die ons vertelt duidelijk als we een aantal extra kilo’s of op andere wijze zijn in zeer goede vorm. We zullen meer over lichaamsvet percentages verklaren.

De hoeveelheid vet die zich in ons lichaam is de indicator die eindelijk kan zeggen duidelijk als we in onze eigen gewicht of als we nog wat extra kilo’s. Maar ook het percentage lichaamsvet geeft aan of het lichaam kan worden beschouwd als fitness, dun, normaal, corpulent of zwaarlijvig, wijzend in deel onze gezondheid en gewoonten.

? Dus wat zijn de juiste percentages van lichaamsvet, dit zijn de waarden die de specialisten voor vrouwen, omdat mannen worden beheerst door verschillende percentages:

  • Fitness vrouwen, atletisch en dun: high-end atleten, meisjes die veel of die van Thin oefenen hebben meestal een vetpercentage tussen 12% en 20%.
  • Vrouwen Gemiddeld lichaam: als je niet te dun, maar niet boven uw gewicht, maar je figuur is normaal, moet u een GCR van tussen de 20% en 30% te hebben.
  • Corpulente vrouwen: die meisjes die een beetje langs je gewicht en leiden sedentaire leven kan zijn tussen de 30% en 35% lichaamsvet.
  • Obese vrouwen: Als het doen van deze berekeningen uw GCR groter is dan 35% worden beschouwd als medisch zwaarlijvig. Het is belangrijk om te onthouden dat er verschillende gradaties van obesitas en slechts een arts kan u uw gezondheid te vertellen en u helpen om de nodige maatregelen om gewicht te verliezen te nemen.

Hoewel het mogelijk is om rekenmachines lichaamsvet op het web en zelfs meten in verschillende schalen, de realiteit is dat pas na medische evaluatie weten we precies onze GCR en gezondheid, dus we zullen adviseren een specialist te consulteren als u nog vragen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *